او با اشاره به اينکه پس از خروج قدرتهاي استعماري از آسيا بار ديگر روابط کشورهاي اين بخش از سر گرفته شد، اظهار داشت: روابط گسترده دولتها، تعامل مردم اين کشورها را در طول سالها توسعه بخشيده است.
مدير اجرايي شبکه زنان جنوب آسيا ادامه داد: در روابط ميان کشورها و مردم آنها زنان از جايگاه ويژهاي برخوردارند که يکي از مهمترين عوامل تأثيرگذار بر روابط ميان آنها فعاليت در عرصه صنايعدستي است.
«سيکري» تأکيد کرد: به نظر ميآيد در اين کشورها به غير از فعاليت زنان در عرصه صنايعدستي از لحاظ اجتماعي نيز بانوان پايدارترند و زمينهها براي نقشآفريني آنها در جامعه بيشتر است.
اين مقام مسوول بيان داشت: با توجه به ظرفيتهاي ايران در بخش صنايعدستي آمادگي همکاري براي آموزش زنان و دختران منطقه جنوب آسيا وجود دارد که اميدواريم با موافقت روبرو شود.
او اضافه کرد: با اجرايي شدن اين برنامه شبکه زنان جنوب آسيا زمينه ترويج و بهرهمندي بخش مهمي از زنان را به وجود ميآورد و تلاش ميکند در راستاي حفظ اين هنرها از هر حمايتي دريغ نکند.
«سيکري» با بيان اينکه تلاش شبکه زنان جنوب آسيا حفظ سنتها، استفاده از رنگهاي طبيعي، بازاريابي براي توليدات است، خاطرنشان کرد: زنان نپال، بالي، بوتان، سريلانکا، ميانمار، بنگلادش و هند با اجراي اين برنامه راهي براي درآمدزايي مييابند.
معاون صنايعدستي کشور نيز در اين نشست گفت: در ايران حفظ جايگاه زن و مادر در کنار نقشي که بانوان در عرصههاي اجتماعي ايفا ميکنند، پس از انقلاب شکوهمند اسلامي اهميتي دوچندان يافته است.
«تهمينه دانيالي» تأکيد کرد: به همين دليل و با تکيه بر اينکه 70 درصد جامعه صنايعدستي را زنان تشکيل ميدهند در واقع هنر و هنرپروري در کانون گرم خانواده رشد و توسعه پيدا ميکند.
او با بيان اينکه در حوزه صنايعدستي ميان ايران و کشورهاي جنوب آسيا مشترکاتي وجود دارد، افزود: نمونهاي از هنرآفريني مشترک هنرمندان ايران و هندوستان در حال حاضر تاج محل است که به خوبي تلفيق هنر معماري اين دو کشور را نشان ميدهد.
معاون صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي کشور در ادامه اظهار داشت: ايران به عنوان کشوري که داراي سابقه هفت هزار ساله در هنر و هنرآفريني است آمادگي دارد با اين شبکه در بخش صنايعدستي به ويژه در مناطق روستايي همکاري کند.
111/
انتهای پیام/